Inzicht door overzicht!

Nieuws

Thermografische opnames voor warmteverlieskaart

24 oktober 2012

Warmtescan voor uw gemeente

Om inzicht te krijgen betreffende het energieverlies binnen uw gemeente of per gebouw kunt u een warmtescan door ons laten uitvoeren (deze is implementeerbaar in uw GIS en dus als laag over uw bestaande verticale luchtfoto te ontsluiten). Dit doen we in samenwerking met een partner welke actief is in de bemande luchtvaart.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail voor meer informatie.

Airprint website krijgt nieuwe content

27 augustus 2012

De Airprint website krijgt nieuwe content. De komende dagen verdwijnen enkele tabbladen en worden vervangen door nieuwe diensten zoals een GIS-plugin om onze helirama’s te bekijken. Hier kunt u onder andere een online demo bekijken van de plugin.

Ruim 100 Helirama’s gevlogen in April

10 mei 2012

In April zijn ruim 100 Helirama’s gevlogen voor verschillende doeleinden. Een erg bijzondere opdracht was Koninginnedag 2012 waar i.s.m. gemeente Rhenen een helirama werd gebruikt voor stadspromotie. De route van de Koninlijke familie was ingetekend en in combinatie met een smartphone app was dit een veel gebruikte tool tijdens deze dag. Buiten deze toepassing zijn veel Helirama’s gevlogen voor andere gemeentes. Check de nieuwe locaties in onze referenties.

Helirama’s gevlogen voor 4 gemeentes

19 maart 2012

Vorige week zijn gemeentedekkende Helirama’s gevlogen voor 4 gemeentes.

Hoeveel onbekende objecten heeft uw gemeente?

7 maart 2012

via nos.nl In Italië zijn via luchtfoto’s een miljoen huizen teruggevonden die nooit eerder waren opgenomen in het kadaster.

Vorig jaar werd bekend dat er zo’n 2,5 miljoen nader te definiëren panden zijn ontdekt. Ambtenaren hebben toen foto’s naast de bestaande kaarten van het kadaster gelegd en met de pen aangegeven wat illegaal is gebouwd.

Twee voorbeeld bestanden hoge resolutie Helirama’s

8 februari 2012

Er staan twee nieuwe voorbeelden online bij downloads van hoge resolutie Helirama’s. Deze zijn zodanig opgebouwd dat deze snel laden op een (intern) netwerk en een minder zware belasting vormen voor de computer.

De eerste Helirama’s van 2012 zijn gevlogen

27 januari 2012

Vandaag zijn de eerste Helirama luchtfoto’s van 2012 gemaakt. Een prachtige dag waarbij opnames zijn gemaakt in Brabant en Limburg, o.a. voor onze nieuwe dienst stadspromotie via 360CityView. Volgende week meer voorbeelden.

Update: Helirama’s laden nu 9x sneller in

18 januari 2012

Vanwege de hoge kwaliteit (en bestandsgrootte) van onze Helirama’s hadden sommige klanten moeite met het inladen van deze bestanden over het interne netwerk. Met deze opmerking zijn we aan de slag gegaan en dit heeft het volgende resultaat opgeleverd:
De bestanden laden nu 9x sneller in en het verbruikte geheugen is een stuk lager, de hoge kwaliteit blijft echter hetzelfde. Nog steeds geldt dat er géén extra software hoeft worden aangeschaft voor het bekijken en implementeren van de helirama’s in uw GIS-systeem.

360CityView: Nieuwe interactieve tool voor stadspromotie

17 januari 2012

Een nieuwe tool van Secure In Air is de website 360CityView.nl Hier worden (aangepaste) Helirama’s interactief gemaakt, deze kunnen gebruikt worden voor stadspromotie, nieuwbouwprojecten of bedrijven-terreinen visueel aantrekkelijk te presenteren.

Helirama’s voor Industrieterreinen/Bedrijvenparken

12 december 2011

Helirama’s zijn ook erg geschikt voor het presenteren van uw (nog te realiseren) bedrijvenpark. Hierin kunnen wij verschillende interactieve elementen aanbrengen. Wij informeren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden.